Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

19.06.2023

Як отримати промокод у МФО?

Будь-який розумний бізнес використовує у своїй діяльності такий маркетинговий підхід, як програма лояльності. Надаючи клієнту можливість користуватися послугами або купувати товар на вигідніших умовах, компанія стимулює споживчий інтерес (з боку самого клієнта + громадський). У випадку з МФО одним з найбільш ефективних інструментів залучення нових та утримання постійних клієнтів виступає промокод на позику.

Що таке промокод?

Промо-код (promo code) від МФО – це різновид знижки отримання мікрокредиту (грошей на карту банку). Знижка має цифровий формат, може бути надана новому/постійному клієнту як стимуляція до першого/повторного кредитування.

Номер, як правило, є буквеною або цифровою комбінацією (часто буквено-цифровий). Фактично це аналог знижкового талону лише у вигляді електронного сертифіката з унікальним номером.

Промокоди МФО дозволяють знизити номінальну вартість кредиту (зменшити відсоткову ставку). У деяких випадках знижка може надавати інші переваги. Наприклад, збільшення максимальної суми позики та/або строку погашення.

Як використовувати промокод?

Докладніше, де отримати промокод, буде сказано наприкінці статті. Можна зненацька отримати знижку по email розсилці, а також пошукати самому на ресурсах відповідної тематики.

Знайшовши чи отримавши промокод, переходимо до оформлення. Для цього потрібно:

  • зареєструватися на сайті;
  • в особистому кабінеті заповнити анкету, при цьому ВАЖЛИВО не забути ввести промокод у відведену для цього графу;
  • оформити заявку, вказавши всі необхідні дані, надіслати її на розгляд;
  • дочекатися відповіді.

Після затвердження кредиту позичальнику буде запропоновано відвідати найближче відділення МФО. Там у особистій розмові з представником компанії можна погодити всі умови отримання кредиту, зокрема умови знижки.

Приклад розрахунку онлайн кредиту з промокодом

Наприклад, бажана сума кредиту – 30 тис. грн. Термін погашення – 6 місяців. Номінальна ставка – 14% на місяць. Звідси переплата становитиме ≈ 4200 грн.

Але якщо ми використовуємо промокод на мікропозику зі знижкою 50%, то ставка буде 7%, а загальна переплата за півроку ≈ 2100 грн.

На що потрібно звернути увагу під час використання промокодів?

Часто у мережі зустрічаються відгуки, згідно з якими користувач отримав промо-код, але не може ним скористатися. Або ж постійний клієнт обурюється, що йому не пропонують знижку.

Причини можуть бути такі:

  • під час реєстрації неправильно вказано електронну пошту;
  • налаштування електронної пошти такі, що видаляють розсилку як спам.

Ще як варіант – користувач банально помилився, вибираючи промокоди на мікропозики (неправильно скопіював номер або вибрав прострочену акцію).

Які мікрофінансові компанії пропонують промокод своїм клієнтам?

В Україні промокоди мікропозики видають не лише МФО, а й банки. Різниця у підході – хтось працює тільки з добрими постійними клієнтами, інші використовують цей маркетинговий інструмент для розширення клієнтського портфеля.

Немає сенсу надавати список МФО, які використовують у своїх маркетингових компаніях промокоди, оскільки серед них практично всі відомі в Україні мікрофінансові організації, включаючи FinX.

Чи варто купувати промокоди?

Коротко кажучи, ні – не варто. Так, у мережі зустрічаються подібні пропозиції, але відверто кажучи, немає сенсу вираховувати вигоду від таких комбінацій, оскільки у переважній більшості випадків промо-код – безкоштовна акційна опція.

Способи отримання промокодів

Відповідаючи на питання, де можна отримати промокод. Як правило, кредитні компанії викладають подібну інформацію на своїх сайтах, ще частіше - в соцмережах, а також можна отримати МФО промокоди на email або SMS у вигляді рекламної розсилки.

Як отримати промокод у МФО?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити