взяти
кредит

телефон гарячої лінії
0 (800) 753 000

Угода користувача

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Ця політика конфіденційності, крім іншого визначає порядок отримання та захисту конфіденційної інформації, персональних даних, які стають відомі ТОВ «ФК «КРЕДІПЛЮС» (далі – Товариство) в процесі взаємодії з фізичними особами - користувачами веб-сайту https://finx.com.ua/, у т.ч. через мобільні додатки (далі разом – Сайт).
  2. Товариство є фінансовою установою, що здійснює діяльність з надання коштів у позику в тому числі і на умовах фінансового кредиту.
  3. Товариство є володільцем отриманих персональних даних Користувачів та здійснює їх захист відповідно до Закону «Про захист персональних даних», зокрема Товариство зобов'язується приймати необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних від несанкціонованих і неправомірних дій третіх осіб. Дані, що вводяться Користувачем на Сайті, захищені шифруванням за допомогою протоколу SSL(Secure Socket Layer).
  4. Користувач зобов'язується надавати Товариству повні, точні, достовірні й актуальні інформацію, відомості та дані, в тому числі персональні дані (далі – Дані), і несе повну відповідальність за це. Користувач несе відповідальність (в тому числі кримінальну) за використання інформації, відомостей і даних третіх осіб.
  5. Використовуючи Сайт, Користувач надає свою згоду на використання файлів Сookie (далі – Cookie-файли), а також на використання Товариством інших технологій з можливостями подібними сookie-файлам. Cookie-файли – це невеликі текстові файли, що зберігаються на пристрої Користувача, за допомогою якого він користується Сайтом. Cookie-файли дозволяють здійснювати такі дії як зберігання одного разу введених даних в полях формулярів Сайту, завдяки чому їх не потрібно вводити знову при наступному відвідуванні Сайту або при переході між окремими сторінками Сайту. Користувач може відхилити використання Сookie-файлів шляхом внесення відповідної заборони в налаштуваннях свого пристрою. При цьому Користувач розуміє, що відхилення та/або заборона використання Cookie-файлів на пристрої Користувача може призвести до обмеження використання окремих функцій та/або ускладнити використання Сайту.
  6. При використанні Сайту Користувач погоджується, що Товариство має право збирати дані про пристрій Користувча з якого здійснено вхід на сайт, IP адресу, геолокацію, операційну систему, тип браузеру, тощо, а також використовувати засоби веб-аналітики. Зазначені дані та засоби використовуються, зокрема для загального аналізу використання Сайту і отримання вихідних даних для поліпшення функціональності Сайту, пропозицій Товариства, тощо. За допомогою відповідних налаштувань свого пристрою, Користувач може заборонити відповідній службі веб-аналітики отримувати дані і зберігати Сookie-файли таких служб на його пристрої.
  7. Використовуючи Сайт, Користувач надає свою згоду на збір та обробку його Даних третіми особами, чиї коди можуть бути присутні на Сайті Товариства (наприклад, аналітичні системи (Google Analytics тощо).
  8. Користувач, що має намір отримати фінансові послуги Товариства, як суб'єкт персональних даних і суб'єкт кредитної історії, надає Товариству свою безумовну, безстрокову і безвідкличну згоду на збір, зберігання, обробку, переробку, уточнення, поширення, передачу та вчинення інших дій будь-якими засобами своїх персональних даних, з метою оцінки фінансового стану, плато- і кредитоспроможності Користувача, перевірки відповідності Користувача вимогам Товариства, його здатності виконати умови договору, тощо, а також згоду на звернення Товариства до третіх осіб, пов'язаних з Користувачем сімейними, особистими, діловими та іншими відносинами для підтвердження наданих Користувачем відомостей та/або передачі Користувачу інформації про необхідність виконання договору, надає згоду на передачу, включаючи транскордонну передачу, Товариством даних Користувача третім особам, зокрема бюро кредитних історій, операторам телекоммунікацій та іншим особам, у т.ч. з метою захисту порушеного Користувачем права Товариства, без необхідності окремого повідомлення Користувача про таку передачу.
  9. Персональні дані (відомості) Користувача включають в себе (але не обмежуються) наступну інформацію: - ПІБ, - стать, - дату і місце народження, - місце реєстрації та місце фактичного проживання, - РНОКПП, - дані документа, що посвідчує особу, - відомості про освіту, - відомості про фінансовий, майновий стан, - іншу інформацію, яку Товариство вимагає в зв'язку з тим, що Користувач вчиняє дії для отримання кредиту (позики) у Товариства.
  10. Більш детальні відомості про склад персональних даних, мету їх обробки, права та обов’язки Товариства і Користувача, умови передачі даних Користувача третім особам, тощо, визначаються згодою на обробку персональних даних, на отримання та передачу інформації, зокрема такої, що складає кредитну історію, які Користувач надає Товариству при оформленні заяви на кредит, Правилами надання коштів у позику в тому числі і на умовах фінансового кредиту, розміщених на сайті Товариства та умовами укладеного Користувачем кредитного договору.
  11. Обробка персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» може здійснюватися Товариством без отримання згоди Користувача. Товариство як суб'єкт первинного фінансового моніторингу інформує Користувача, що має намір отримати фінансові послуги Товариства, про покладені на Товариство зобов'язання щодо обробки персональних даних такого Користувача для цілей запобігання та протидії, зокрема зобов’язання Товариства щодо належної перевірки клієнта (ідентифікації та верифікації клієнта, встановлення (розуміння) мети та характеру майбутніх ділових відносин, визначення належності клієнта до політично значущих осіб, проведення на постійній основі моніторингу ділових відносин та фінансових операцій клієнта, що здійснюються у процесі таких відносин, щодо відповідності таких фінансових операцій наявній у Товариства інформації про клієнта, його діяльність та ризик (у тому числі, в разі необхідності, про джерело коштів, пов'язаних з фінансовими операціями), забезпечення актуальності отриманих та існуючих документів, даних та інформації про клієнта, тощо).
  12. Користувач має право на отримання від Товариства інформації щодо своїх Даних, щодо послуг Товариства.
  13. Товариство залишає за собою право на внесення змін в цю Політику без попереднього узгодження з Користувачами. Нова редакція Політики буде доступна Користувачу на Сайті.
  14. Користувач, який не погоджується з умовами цієї Політики зобов’язаний негайно припинити користування Сайтом. Користування Сайтом та/або послугами Товариства підтверджує безумовну згоду Користувача з умовами цієї Політики конфіденційності.
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть суму (грн)

Кількість щомісячних платежів

Щомісячний платіж

грн

Ви вибрали: Змінити
Сума - 1000 грн; Тип погашення - ежемесячно; Платежiв - 0

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити