Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

08.09.2022

Кредитування від FinX або що робити, якщо не вистачає до зарплати

Кредитування від FinX або що робити, якщо не вистачає до зарплати

Мати стабільну роботу та зарплату мріє кожен. Але навіть за таких умов трапляються ситуації, коли терміново потрібні гроші. Дрібний побутовий ремонт, оплата за навчання, раптова хвороба, непередбачена покупка чи допомога батькам, потреба у погашенні минулих боргів: причиною нестачі грошей може бути будь-що. Якщо гроші потрібні терміново і немає можливості чекати на зарплату, не панікуйте! Вирішити фінансові питання допоможе послуга кредитування FinX. Докладніше про те, як позичити гроші до зарплати у FinX у нашій статті.


Кредитування від FinX – вигідні умови для споживачів

Потрапивши у скрутне становище, багато хто починає зневірятися, чим ще більше посилює ситуацію. Позичити гроші до зарплати можна, звернувшись до друзів, знайомих, батьків, проте через багато причин більшість людей вважає за краще приховувати наявність фінансових проблем. Найкраще рішення у такому разі – звернутися до банку для отримання кредиту. Але й тут виникнуть додаткові проблеми: збір усіляких довідок та виписок з роботи, проходження перевірок на наявність негативної кредитної історії, збір доказів про платоспроможність, пояснення цілей та причини взяття кредиту. Після цього можуть відмовити у видачі кредиту без зрозумілих причин.


Навіщо витрачати час на ходіння банками та простоювання черг? Найкраще відразу звернутися до компанії FinX – лідера на ринку мікрокредитування в Україні. FinX видає кредити у сумі 2 000-30 000 гривень. Компанія FinX – експерт у галузі споживчого кредитування фізичних осіб.

Переваги співпраці з FinX:

• швидкість оформлення кредиту. Процедура отримання коштів займає трохи більше 20 хвилин;
• зручність подання заявки. Подати заявку можна по телефону або через інтернет у будь-який зручний час незалежно від місця знаходження клієнта;
• Мінімальна кількість документів. Від одержувача кредиту вимагається лише ІПН код та паспорт;
• вигідні способи погашення заборгованості (через термінал чи у відділенні будь-якого українського банку);
• одержання грошей на картку українського банку одразу після підтвердження заявки у видачі грошей;
• кожен клієнт має можливість дострокового погашення кредиту;
• періодичні акції та вигідні пропозиції;
• чесність та відкритість угод. Співпрацюючи з FinX вам не потрібно платити додаткові комісії, внески чи приховані відсотки. Клієнт отримує повну та відкриту інформацію про правила співробітництва перед підписанням договору.

Кредитування від FinX або що робити, якщо не вистачає до зарплати
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити