Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

18.07.2022

Кредит з поганою кредитною історією

Чи можна отримати кредит з поганою кредитною історією?

Погана кредитна історія — проблема, яка часто з'являється в сучасному соціумі. Якщо раніше обійти її було неможливо — зараз є вигідний вихід, який дозволяє людям позичати кошти навіть у складних ситуаціях.

Щоб без проблем взяти кредит із поганою кредитною історією, заходьте на наші сторінки, читайте умови та подавайте заявку на кредит. 

Чому з'являється погана історія кредитів?

Усі банки працюють за однаковою схемою, де будь-який огріх може заплямувати кредитну історію. Серед популярних ситуацій можна назвати:

  • було порушено строки погашення щомісячної виплати;
  • борги були погашені тривалий час;
  • на момент оформлення нового кредиту вже були відкриті запити, які не вчасно погашаються;
  • підозріла активність: людина часто змінює місце проживання та номер телефону;
  • оформлення великої кількості кредитів протягом тривалого часу;
  • кредитної історії немає.

Цей список може поповнюватися індивідуальними ситуаціями, які теж мають вагу при формуванні кредитної історії. Як правило, досить один раз укласти погані «взаємини» з банком, як надалі ситуацію виправити буде неможливо.

Як взяти кредит?

Коли в процесі виплати існуючого кредиту були незначні помилки або проблем не виникало — банк без проблем дасть дозвіл на оформлення нової фінансової виплати. Якщо ж справи неоднозначні, а платник місяцями не вносить кошти, щоб виплатити борг — взяти новий не вийде. Для таких ситуацій є альтернативні організації, в яких заплющують очі на кредитну історію клієнта.

Для оформлення потрібної суми не потрібно йти у відділення — все відбувається онлайн за схемою: клієнт надає необхідні документи та отримує виплату після підтвердження. Як і вимоги до позичальника мінімальні:

  • відповідний вік – від 18 років;
  • наявність діючого паспорта та ІПН;
  • активний номер мобільного телефону;
  • наявність активної банківської картки.

Коли всі дані надані у потрібному форматі, відповідь на заявку займає короткий час. Винятком є ​​випадки, коли консультанти компанії не справляються із потоком роботи або запит потребує більше часу для ознайомлення. Якщо ж проблем із банками раніше не було — кредит буде видано цього ж  дня, без додаткових питань та затримок із надходженням коштів на рахунок.

Кредит з поганою кредитною історією
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити