Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

15.07.2022

Гроші до зарплати

Коли до зарплати ще кілька днів, а коштів майже не залишилося — не треба впадати в паніку і турбувати близьких у спробі позичити. Більш вигідним та простим варіантом є взяти гроші до зарплати в організації з видачі мікропозик. Така опція дозволяє:

  • уникнути фінансових труднощів;
  • мати фінансового «помічника» на випадок, коли гроші закінчилися раніше або не вистачає невеликої суми для придбання запланованого;
  • не турбувати близьких через власні фінансові труднощі.

Щоб взяти гроші до заробітної плати онлайн на картку, вам потрібно пройти кілька формальностей.

  • Оформлення заявки

Ця процедура здійснюється віддалено через офіційний сайт компанії. Для цього заповніть онлайн-форму, дотримуючись інструкцій сервісу. Є й альтернативний варіант – зв'язатися з консультантом шляхом дзвінка за контактним номером телефону – він також є на сайті.

  • Спілкування з консультантом

На цьому етапі консультант надає допомогу у виборі відповідного тарифу, відповідає на актуальні питання та інформує щодо наступних дій. Також у процесі спілкування можна дізнатися про ризики та привілеї такої програми, що допоможе остаточно ухвалити рішення: чи хочете ви вступити в такі взаємини з організацією.

  • Надсилання заявки

Щоб надіслати заявку на розгляд, потрібно надати дані паспорта, ІПН, а також активний номер мобільного телефону та банківської картки. Зверніть увагу, що позичальнику на момент оформлення має бути повних 18 років — неповнолітні взяти кредит в Україні і не можуть.

  • Візит у відділення організації мікропозик

Наша компанія має багато філій по всій Україні. Завдяки цьому не виникне проблем із візитом до найближчого відділення. Ця процедура проводиться для того, щоб підписати договір, тим самим підтверджуючи свій намір позичати до зарплати.

  • Отримання коштів

Підписаний договір рівноцінний початку співробітництва. Після підписання договору компанія зарахує кошти на вашу банківську картку і ними можна буде скористатися.

Зверніть увагу, що терміни виплат невеликі, тому почати погашати позику краще за першого зручного випадку. Це дозволить сформувати хороші взаємини з організацією, щоб скористатися її послугами далі. Так у вас не з'явиться проблеми через прострочення та відхилення від своїх зобов'язань перед організацією мікропозик.

Гроші до зарплати
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити