Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

21.12.2023

Де більше шансів отримати кредит?

Вибираючи кредитний продукт, позичальнику, крім своїх власних побажань, слід ретельно розібрати всі умови надання позики з боку кредитора (зважити вимоги, що висуваються ним, врахувати всі плюси і мінуси, у тому числі – можливі ризики). Кожна фінустанова використовує власну процедуру аналізу потенційного клієнта, відповідно до якої висуває певні вимоги (документальні, статусні, організаційні). Звідси важливо розуміти, де більше шансів отримати кредит – у банку чи все-таки у МФО.

Як банк розглядає заявки на кредит?

Банківське кредитування є найстарішим та найнадійнішим, але водночас найбільш консервативним. Отримати мікропозику в сучасному форматі (без контролю цільового використання позикових коштів, а також без довідки про доходи та перевірку кредитної історії) тут навряд чи вдасться.

Процедура перевірки позичальника щодо відповідності умовам кредитування з боку банку включає:

  • встановлення особи – верифікація персональних даних на основі отриманих документів (паспорт, ІПН, довідка з ЄДР) та платіжних реквізитів (розрахункові рахунки + банківські картки);
  • аналіз ризиків - передбачає перевірку поточного кредитного та юридичного статусу позичальника (наявність боргів, прострочок, судових позовів, судимостей), а також його кредитної історії;
  • перевірка кредитоспроможності - банк в обов'язковому порядку аналізує платоспроможність клієнта на основі відповідних документів (довідка про доходи, податкові декларації).

Також банк враховує заявлене цільове призначення кредиту та його умови (сума + термін погашення), вік позичальника, у деяких випадках його сімейний стан, наявність дітей та деякі інші фактори. Чим більша сума позики, тим значніший перелік умов та вимог.

Який банк найчастіше схвалює кредити?

Якщо потрібно розібратися, в якому банку найпростіше отримати кредит, слід проаналізувати основні тенденції та фактори, якими керуються фінансові установи в момент ухвалення рішення щодо заявки на отримання кредиту. Отже, у яких банках легко отримати кредит?

Говорячи про тенденції, варто відзначити такий важливий чинник, як статус банку (його вік, значимість бренду, місце в ієрархії фін. ринку тощо). Нові гравці завжди лояльніше ставляться до потенційних клієнтів, оскільки їм важливо залучити та сформувати свою клієнтську базу. При цьому старожили ніші завжди ретельніші та вимогливіші.

Водночас є нюанс. Деякі новачки грішать недобросовісними методами співробітництва (швидка позитивна відповідь на заявку може приховувати всілякі підводні камені – приховані комісії за дострокове погашення, слабка юридична база, непрофесійна поведінка під час конфліктних ситуацій тощо).

Тому будьте уважні. Банк, в якому легко отримати кредит – це, безумовно, знахідка, але знахідка ця потребує ретельної перевірки та пильності. Уважно вивчіть умови кредитування обраної фінустанови та досвід інших людей (відгуки) за фактом роботи з ним.

Звідси логічний висновок. Не варто шукати, в яких банках можна швидко отримати кредит і керуватися тільки цим критерієм. Куди краще відповідати всім основним вимогам кредиторів, і перед вами будуть відчинені всі двері.

Які чинники впливають на схвалення кредиту?

Як було зазначено, банк верифікує клієнта, перевіряючи його юридичний статус, кредитну історію, та навіть оцінює платоспроможність потенційного позичальника. Отже, за інших рівних, на схвалення кредиту найбільше впливають такі фактори:

  • ідеальна кредитна історія - за умови бездоганної кредитної репутації (тобто без прострочок, боргів і судових позовів) позичальнику набагато простіше отримати кредит в банку, ніж у протилежному випадку;
  • хороший стабільний дохід – банки завжди перевіряють матеріальне становище позичальника і надають гроші у борг лише клієнту з доходом, достатнім покриття майбутнього щомісячного внеску по кредиту;
  • зрілий вік – кредитні установи охоче надають позики клієнтам у віці 27-55 років, оскільки, як правило, це люди зі стабільним доходом;
  • додаткове покриття ризиків (наявність майна для передачі в заставу, можливість надати поручителів, готовність внести перший платіж) – все це може стати вагомим аргументом для банку, особливо якщо йдеться про велику позику.

І ще. Сьогодні популярна послуга «кредит онлайн». Це більше прерогатива МФО, але деякі банки перейняли цей формат надання позик. Для тих, хто цікавиться питанням, в якому банку можна отримати кредит онлайн, відзначимо - дана процедура все одно вимагатиме від вас відповідності вищезазначеним умовам.

На що банки охоче дають кредит?

Враховуючи той факт, що споживче та онлайн кредитування – це переважно ніша МФО, банки у своїй діяльності все більше орієнтуються на клієнтів, які потребують великих позик.

Звідси більше шансів зацікавити банк мають позичальники, які підпадають під програму житло/авто в кредит. Також банківські установи охоче кредитують бізнес (особливо середній та великий).

Що робити, якщо банк відмовив у кредитуванні?

Вам відмовляють у наданні банківської позички? Не біда, це навіть на краще. Не варто далі втомлювати себе пошуками, в якому банку можна швидко отримати кредит і як відповідати його вимогам.

Якщо вам потрібні гроші в борг на суму до 30-50 тис. грн., є набагато простіший і надійніший спосіб це здійснити. Ви завжди можете оформити та отримати мікропозику від МФО. Це найсучасніший формат отримання кредиту в режимі он-лайн на мінімальних умовах.

Мікропозики з високим відсотком схвалення

Мікрокредит (мікропозика) - це нецільовий кредит, що є дітищем мікрофінансових організацій (МФО). Головна особливість даної послуги полягає у зручності оформлення (онлайн), безвідмовності (високий відсоток схвалення) та мінімальних вимогах до позичальника.

На питання, як отримати кредит онлайн, вам дадуть відповідь постійні клієнти FinX. З погляду процедури, це дуже просто. Достатньо мати ПК, смартфон + вихід в інтернет та оформити мікропозику можна протягом півгодини (з процедурою можна ознайомитись на нашому сайті).

Політика кредитної компанії FinX відрізняється великою гнучкістю по відношенню до позичальника. На відміну від банків ми не вимагатимемо надання довідки про доходи, нам не потрібні поручителі і тим більше майно в заставу. Ми даємо можливість оформити кредит фактично за паспортом.

Як збільшити шанс на схвалення кредиту?

Для того, щоб мати хороші перспективи на отримання кредитних послуг (банківський кредит, мікропозику від МФО), слід дотримуватися юридичної гігієни та дорожити своєю репутацією. Розумна людина ніколи не ставитиметься до кредитних зобов'язань безвідповідально, адже шлях порушника – це шлях ізгоя.

Високі шанси отримати кредит за першим своїм запитом мають позичальники:

  • з бездоганною кредитною історією;
  • із високим стабільним рівнем доходу;
  • готові надати додаткове покриття ризиків (запорука, поручителі).

Якщо ви порядна людина без темних плям на своїй біографії і здатні підтвердити це офіційно (документально), будь-яка кредитна установа (не важливо – банк, ломбард, МФО) із задоволенням погодиться мати з вами справу.

Який шанс отримати кредит у FinX – чому варто вибрати саме нас

Кредитна компанія FinX є втіленням програми мікрокредитування. Ми одні з піонерів ніші, маємо величезний досвід та велике регіональне покриття (понад 30 відділень по країні), відповідно, можемо похвалитися налагодженою системою роботи з клієнтом на всіх рівнях взаємодії.

Серед переваг співпраці з FinX:

  • оптимальні умови – зручна сучасна онлайн-процедура дозволяє швидко і без відмови отримати кредит на картку банку сумою до 50 тис. грн. та строком на 5-12 міс.;
  • високий відсоток схвалення – є можливим завдяки мінімальним умовам по відношенню до позичальника (достатньо бути повнолітнім громадянином України, несудимим, а також мати при собі паспорт, ІПН та банківську картку);
  • варіативність кредитних продуктів – кожен бажаючий може знайти рішення, що підходить йому за всіма параметрами (компанія пропонує кредити до зарплати, для студентів, швидкі позики, позику без перевірок тощо);
  • програма лояльності – навіть у конфліктній ситуації компанія поводиться по-джентльменськи (ми завжди намагаємося знайти компроміс, у тому числі із застосуванням інструментів програми лояльності, серед яких – рефінансування боргу та пролонгація кредиту).

Потребуєте позикових коштів? Ви можете оформити кредит онлайн на картку банку протягом 20 хвилин на нашому сайті. Після підписання договору у найближчому відділенні ви отримаєте свої гроші на картку банку, після чого зможете використовувати їх на ваш розсуд.

Де більше шансів отримати кредит?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити