Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

29.11.2023

Sloncredit: огляд, умови, відгуки

Слон кредит – молода мікрофінансова організація, яка здобула довіру громадян, лояльними умовами кредитування та мінімальним набором вимог. Позика видається без поручителів та застав протягом кількох хвилин. Відсоток відмов зведено до мінімуму. Вся процедура відбувається в автоматичному режимі.

Як взяти у борг у МФО Slon кредит

Sloncredit дає можливість оформити кредит лише кілька етапів:

  1. Починати потрібно із кредитного калькулятора. На ньому вбивається сума позики, яку хотілося б взяти. Вказується термін погашення. Система автоматично видасть суму відсотків на оплату. Якщо отриманий результат влаштовує, можна переходити до наступного етапу.
  2. Потрібно натиснути опцію Отримати кредит. Виконується автоматичний перехід у Слон кредит особистий кабінет.
  3. Ввести контактний номер телефону, погодитись з умовами роботи цього МФО. На телефон прийде код, який потрібно ввести для подальшої реєстрації.
  4. Вказуються анкетні дані (фіо, інн, паспортні дані, адреса проживання, прописки, місце роботи, тип зайнятості, рівень доходу на місяць, сімейний стан).
  5. Вводиться адреса електронної пошти.
  6. Вказуються дані банківської картки, куди потрібно буде нарахувати кредитні гроші. Баланс не може бути негативним. Може бути видана будь-яким банком України.
  7. Пройти процес верифікації картки.
  8. Прикріпити сканкопії паспорта, інн.
  9. Надіслати заявку на роботу.

Рішення приймається швидко. У разі позитивної відповіді потрібно буде в електронному вигляді підписати кредитний договір. Після цього гроші моментально надійдуть на картку.

Умови кредитування

Взяти кредит онлайн слон можуть громадяни України, які відповідають таким вимогам:

  • вік від 18 до 65 років;
  • наявність паспорта України, інн;
  • активна картка українського банку;
  • наявність мобільного телефону з Інтернетом.

Новий клієнт зможе отримати позику у сумі від 1000 до 20000 грн. Термін погашення – від 3 до 12 місяців. Для постійних клієнтів сума позики може збільшуватись до 100000 грн.

Sloncredit може відмовити в кредиті, якщо є прострочена заборгованість за кредитними платежами в інших банках МФО, негативної кредитної історії. Видача позики готівкою не доступна лише на картку.

Процентна ставка за позикою

На sloncredit ua видача позики для нових клієнтів доступна під 0,55% на день. Для постійних клієнтів процентна ставка становить 10% на день. При отриманні позики тривалий термін ставка становить 198% весь період.

Слон кредит: вхід до особистого кабінету

Наявність особистого кабінету надає можливість клієнтам відстежувати стан, суму грошового боргу та нарахованих відсотків за ним. Контролювати терміни погашення та пропускати їх.

Для входу достатньо ввести номер мобільного телефону та пароль, який був придуманий раніше. Для повторного оформлення кредиту знову вводити всі особисті дані вже не потрібно. Вони автоматично зберігаються у власному кабінеті. За потреби їх можна відредагувати.

В особистому кабінеті вдасться швидко внести гроші на погашення боргу, списавши їх із зазначеної там банківської картки. Також погасити заборгованість зручно через термінали самообслуговування, айбокси, інтернет-банкінги. Внести готівкою на рахунок вийде через касу банку.

Якщо внести в строк у повному обсязі засобу немає можливості, допустимо скористатися послугою пролонгації, натиснувши відповідну кнопку в особистому кабінеті.

Контакти

Офіційний сайт компанії: https://sloncredit.com.ua/.

Телефон: 0800330383.

Електронна пошта: [email protected]

Sloncredit: огляд, умови, відгуки
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити