Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

19.10.2022

Як погасити кредити, якщо їх багато? Поради

Поради як погасити кредити, якщо їх багато?

 

Кредити впевнено увійшли в життя майже кожної людини. Кредитування допомагає нам здійснювати бажане – придбати квартиру або авто, оновити меблі або побутову техніку вже сьогодні, не накопичуючи довгий час потрібну суму.

Але передбачити повороти життя неможливо. Вас можуть звільнити з роботи, через що буде втрачено основний дохід, і обслуговувати кредит стає майже неможливо. Ще складнішою стає ситуація, коли кредитів декілька.

Хочемо одразу застерігти, сподіватися на те, що ваш кредитор просто так спише заборгованість не варто. Рано чи пізно питання врегулювання заборгованості доведеться вирішувати.

Підготували для вас кілька рекомендацій, як швидко погасити кредит, особливо, коли їх декілька.

  • щомісяця додавайте до суми виплати 10%, і ви закриєте кредит набагато швидше і при цьому заощадите на переплату;
  • не намагайтеся вирішити питання через шахрайські схеми типу «Спишемо борги по кредиту» або «Вирішимо питання проблемного кредиту»
  • не беріть додаткових кредитів для погашення попередніх та не позичайте кошти у незнайомих приватних осіб – зазвичай ці позики будуть підд неймовірно великі відсотки, які затягнуть вас в іще більшу боргову яму.
  • Зверніться до вашого кредитора із заявою зміну фінансового становища та попросіть розглянути можливість реструктуризації боргу
  • Перегляньте свій сімейний бюджет, ретельно проаналізуйте статті витрат, ви обов’язково знайдете витрати, від яких можна відмовитись на період врегулювання кредитної заборгованості.
  • Не допускайте прострочень платежу по кредиту, намагайтеся сплачувати за 1-2 дні до дати, вказаної в договорі
  • Якщо маєте два чи більше кредитів, проаналізуйте, який кредит вам стає дорожчим в обслуговуванні, закцентуйте увагу на погашенні в першу чергу саме цього кредиту. По іншим кредитам вносьте лише мінімальний платіж, або частково погашайте заборгованість
  • Подбайте про додатковий заробіток, можливо ви знайдете нову більш високооплачувану роботу, можливо знайдете можливість отримати підвищення на вашій роботі, зверніть увагу на ваші хобі – в сучасному світі монетизувати свої захоплення може кожен.

Складайте план врегулювання кредитної заборгованості, використовуйте наші рекомендації та зберігайте свою кредитну історію позитивною.

Як погасити кредити, якщо їх багато? Поради
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити