Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

31.10.2023

KF.UA: огляд, умови, відгуки

Kf ua – українська мікрофінансова організація, яка надає послуги кредитування з 2012 року фізичним особам. Кредит можна отримати в режимі онлайн або готівкою у відділенні компанії. 143 відділення розташовані у 20 областях України. Для оформлення кредиту буде потрібно мінімальний набір документів.

Як взяти у борг у МФО КФ ЮА

Kf ua кредит оформити можна лише за кілька кроків:

  1. На сайті компанії скористатися кредитним калькулятором. Вибрати розмір кредиту та термін повернення. Система автоматично виконає розрахунок відсотків.
  2. Натиснути опцію Отримати позику.
  3. Введіть номер мобільного телефону. На нього прийде код, який можна використовувати на Kf ua для входу в особистий кабінет.
  4. Заповнити анкетні дані. ПІБ, ІПН, адреса прописки та проживання, місце роботи, дохід, паспортні дані.
  5. Погодитись з умовами видачі позики та обробкою особистих даних.
  6. Завершити реєстрацію в особистому кабінеті на kf ua, ввівши номер та інші дані банківської картки.
  7. Завантажити фото позичальника з паспортом та відскановані сторінки, ІПН.
  8. Надіслати заявку на роботу. Чекати на рішення.

Рішення щодо кредиту буде видно на kf ua в особистому кабінеті. Процес не займає багато часу, буквально 15 хвилин. У повідомленні прийде сума позики, кількість відсотків та строк погашення.
Далі потрібно в електронному вигляді підписати договір щодо кредитування. Після чого кредитні кошти одразу надійдуть на картку.

Умови кредитування

Отримати позику на kf ua онлайн можна у розмірі від 500 до 20000 грн. За першого звернення вийде взяти лише суму до 4000 грн. Термін видачі – від 1 до 180 днів.
Вимоги до позичальників такі:

  • вік від 18 до 65 років;
  • наявність українського громадянства;
  • чинний український паспорт;
  • ІПН;
  • мобільний телефон.

Компаньйон Фінанс кредит надається без застави або поручителів. Не знадобиться і довідка про доходи. Оформити можуть навіть громадяни із поганою кредитною історією.

Процентна ставка за позикою

У КФ юа процентна ставка за позикою для нових клієнтів становить 0,01% на день. При повторному зверненні ставка трохи зростає до 1,85% на день. Її рівень може бути знижений за активного використання послуг компанії, участі у програмі лояльності, акціях.

KF UA: вхід до особистого кабінету

Використання особистого кабінету на кф юа – це можливість швидкого доступу та контролю стану кредиту, актуальної інформації від компанії. Клієнт може отримати знижку на процентну ставку при активному використанні особистого кабінету для оформлення та погашення позики. Чим більше успішно закритих кредитів у системі, тим більший кредитний рейтинг клієнта.
Крім того, якщо потрібно терміново внести гроші за договором, зробити це краще саме через особистий кабінет. Кошти зайдуть миттєво. При оплаті іншими засобами, особливо через касу банку на розрахунковий рахунок, гроші можуть надходити протягом 3 днів. Погашення доступне ще через термінали самообслуговування, айбокси.
Якщо провести погашення кредиту немає можливості, через особистий кабінет можна оформити послугу пролонгації. Продовження доступне на 30 днів. Воно активується лише раз. При цьому для продовження слід внести відсотки за період користування кредитом. Нова відсоткова ставка становить 1,99% на день.

Контакти

Офіційний сайт компанії: https://kf.ua.
Телефон: +380800300883.
Юридична адреса: м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, 15/15.
Видача та оформлення кредитів проводиться цілодобово.

KF.UA: огляд, умови, відгуки
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити