Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

25.09.2023

Як взяти кредит онлайн?

Онлайн-кредит – це відносно нова фінансова послуга, яка вже стала на кредитному ринку і стала популярною в Україні. Вона полягає у можливості оформлення позики в режимі онлайн (через інтернет), без необхідності відвідування офісу кредитора до погодження та затвердження позички. Сьогодні онлайн-кредит - це чудова можливість отримати гроші в борг, витративши мінімум часу на пошук варіантів. Як оформити кредит онлайн, буде розглянуто у цьому матеріалі.

Види кредитів

Відповідаючи на запитання, як отримати онлайн-кредит, слід всебічно проаналізувати даний сегмент з метою розібратися, які кредитні продукти пропонує український фінансовий ринок.

Розстрочка

Раніше розстрочкою називали безвідсотковий кредит (коли відсоток не нараховується, виплачується лише тіло кредиту). Сьогодні це платна послуга у вигляді споживчого кредиту з можливістю купити товар (електроніку, побутову техніку, смартфон, комп'ютер) у кредит/розстрочку. Найчастіше мається на увазі безготівковий кредит, який оформляється в інтернет-магазині під час купівлі товару. В принципі, це одна з відповідей на питання, як можна отримати онлайн кредит.

Споживчий кредит готівкою

Аналог попереднього пункту, з тією лише різницею, що позикові кошти видаються готівкою. Сьогодні так працюють лише банки та ломбарди, тоді як МФО вже давно перейшли на безготівкове онлайн кредитування.

Іпотека

Це банківський кредит, який видається на купівлю нерухомості. Часто саме майно береться у заставу покриття ризику неповернення із боку позичальника. Як правило, іпотека – це велика позика, яку можна взяти лише після ретельної перевірки з боку кредитора. І якщо ви шукаєте, як взяти кредит онлайн без відмови, ця фінансова послуга явно не з цієї категорії.

Кредит онлайн на карту

Найкращою відповіддю, як узяти кредит через інтернет, є мікрокредит від МФО. Сьогодні ця послуга більше відома як онлайн кредит на картку банку. Мікропозика втілює описуваний у статті фін. продукт, дозволяючи оформити позику віддалено.
У чому переваги цієї кредитної послуги:

  • зручність (оформлення онлайн);
  • доступність (мінімальні вимоги);
  • надійність (отримання грошей швидко та без відмови).

До недоліків можна віднести обмеженість кредитного ліміту (до 30 тис. грн.) та відповідно термінів погашення (до 6 міс.). Але в цілому, мікрокредит - це пряма відповідь на питання, як взяти кредит онлайн без відмови.

Що краще кредит чи кредитна картка?

Позика на карту однозначно вигідніша за банківський кредит, якщо вас влаштовує максимально допустима сума і період кредитування. Мікрокредит дає більше свободи і не зобов'язує звітувати перед кредитором про мету витрачених позикових коштів.
Крім того, це доступніша послуга. На відміну від банку, мікрофінансова організація не перевіряє платоспроможність та не враховує кредитну історію клієнта. Це чудове рішення, як взяти кредит на картку банку без зайвого клопоту.

Переваги взяття кредиту у мережі

Завдяки мінімальним вимогам оформити мікрокредит на картку може будь-який повнолітній громадянин України. Головне – наявність українського громадянства, вік від 18 років та відсутність судимостей.
В іншому онлайн позичка доступна майже кожному. Включаючи категорії позичальників, яким зазвичай відмовляють банки – студенти, безробітні, пенсіонери, домогосподарки, підприємці-початківці тощо. Як взяти мікропозику онлайн, буде розглянуто далі за текстом.

Які документи потрібні для отримання онлайн-кредиту?

На питання, як отримати кредит онлайн на картку, відповідь досить проста. Для оформлення мікропозики слід мати на руках лише документи, що підтверджують особу та постанову на податковий облік.
Під час оформлення позики МФО вимагатиме від вас дві речі:

  • український паспорт;
  • індивідуальний номер платника податків (ІПН).

Також необхідно мати картку банку-резидента української фінансової системи. Вона знадобиться для зарахування позикових коштів. Більше нічого. Жодних довідок про доходи, передоплати, застав, поручителів від вас не потрібно.

Як взяти кредит: покрокова інструкція

Тепер настав час розібратися, як оформити кредит на картку банку. Процедура оформлення триватиме не більше 30 хвилин. А при хорошій вправності отримати гроші на карту можна протягом кількох годин. Важливо вгадати з вибором МФО та заздалегідь підготуватися до оформлення через інтернет.

Які обрати МФО?

На українському ринку працює велика кількість кредитних компаній. Але далеко не всі з них заслуговують на увагу. Не помилитися у виборі і розпізнати дійсно надійного кредитора з багатьох варіантів допоможуть такі правила.
Критерії вибору МФО:

  • репутація (читаємо відгуки в інтернеті, питаємо знайомих, формуємо думку, приймаємо рішення);
  • звертаємо увагу на вік МФО та його регіональне покриття (велика кількість філій по країні – ознака серйозного гравця на кредитному ринку);
  • уважно вивчаємо інфо на сайті компанії, читаємо умови кредитування (вони мають бути чесними, прозорими та чітко викладеними).

Під час ознайомлення з договором особливу увагу звертаємо на можливе підводне каміння (приховані комісії, наприклад). Цього не повинно бути! Будьте уважні та дотримуйтесь рекомендацій вище. Це найкраща відповідь, як правильно взяти кредит онлайн і не потрапити в халепу.

Як відбувається швидке оформлення?

Процедура оформлення відбувається на сайті МФО. Слід зареєструвати нового користувача (оформити заявку на одержання позики), а також зазначити умови першого кредиту (суму, термін, кількість платежів). Як взяти позику онлайн, можна детальніше подивитися тут.

Кому банки точно не дадуть кредит?

Банківське кредитування відрізняється непохитними вимогами до позичальника за двома основними критеріями - платоспроможності та кредитного статусу. Якщо ви не маєте можливості офіційно підтвердити відповідність цим вимогам – у кредитуванні вам 100% буде відмовлено.

Як підвищити шанс отримання кредиту

Як швидко взяти кредит на картку, ми розглянули. Тепер розглянемо ситуацію, коли нам відмовляють у позиці. Якщо у вас погана кредитна історія, єдина можливість виправити це – взяти кредит у МФО і успішно його виплатити. Це оновить дані УБКІ та може стати приводом для перегляду вашого поганого кредитного статусу.

Як взяти кредит онлайн?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити