Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

13.09.2022

Як отримати споживчий кредит на найвигідніших умовах?

Хороша зарплата – не показник стабільного фінансового стану у майбутньому. У житті кожної людини трапляються моменти, коли терміново потрібні гроші. Ремонт машини, поломка побутової техніки, непередбачена дорога покупка, оплата за навчання дітей, проблеми зі здоров'ям, брак грошей через затримку зарплати, необхідність погашення старих боргів: таких ситуацій маса, і вони рано чи пізно зустрічаються з усіма людьми.

Перше, що спадає на думку в такому випадку – це позичити у друзів (родичів, співробітників). Однак навіщо навантажувати знайомих своїми фінансовими проблемами, якщо є цивілізованіший спосіб отримання грошей – оформлення кредиту. Найкращі умови отримання кредиту для фізичних та юридичних осіб пропонує фінансова компанія FinX. Докладніше про умови отримання споживчого кредиту від FinX – далі за текстом.

FinX – експерт в галузі споживчого кредитування в Україні

 

 

Українська компанія FinX спеціалізується на короткостроковому кредитуванні фізичних та юридичних осіб. Організація видає кредити у сумі 2 000-30 000 гривень терміном від 7 тижнів до 1,5 років.

Отримати споживчий кредит від FinX просто, достатньо подати заявку через інтернет або по телефону. Після цього з вами зв'яжеться менеджер компанії для підтвердження заявки та уточнення подробиць майбутньої угоди. Далі отримана інформація вноситься до бази даних і надходить на верифікатора, який приймає остаточне рішення про видачу грошей.Після підтвердження верифікатора клієнт запрошується до найближчого відділення компанії для підписання договору. Після всіх формальних процедур гроші надходять безпосередньо на картку українського банку. Вся процедура видачі позики займає трохи більше 20 хвилин!

 

Переваги FinX:

 

  • швидкість видачі коштів (трохи більше 20 хвилин);
  • зручність подання заявки (через сайт компанії або за вказаним номером телефону);
  • мінімум документів (тільки паспорт та ІПН код);
  • вигідні умови співробітництва;
  • можливість дострокового погашення кредиту;
  • гроші зараховуються на картку українського банку;
  • зручні способи погашення заборгованості;
  • чесність та прозорість угод. FinX не бере жодних прихованих внесків, комісій, штрафів, відсотків. Перед підписанням договору клієнту надається докладна інформація про співпрацю.

Кредит від FinX – це чудове рішення, коли терміново потрібні гроші. Тепер жодних перевірок, стосів довідок, простоювання черг, принижень перед працівниками банку! Співпрацювати з компанією – одне задоволення!

Як отримати споживчий кредит на найвигідніших умовах?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити