Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

19.11.2021

Як переказати гроші із Київстар на карту

Оплата послуг мобільних операторів вже давно стала звичною справою для українців. Таким чином користувач отримує певний ліміт хвилин для розмов, смс, гігабайти інтернету. Але далеко не всі знають, що у Київстар реалізована можливість виведення грошей із телефону на банківську картку, які надалі можуть використовуватися для безготівкових розрахунків або переведення у готівку.

Розберемо у подробицях, як перевести  із київстара гроші на картку всього за пару кліків у будь-якому місці та та у будь-який час доби. Уточнимо умови виведення фінансів, коли стане у нагоді дана функція.

Також ми хочемо нагадати, що ви завжди можете оформити кредит онлайн на карту у нас в компанії. Для цього достатньо залишити заявку на сайті!

Чи можна із Київстара переказати гроші на картку

Відповідь однозначна, так. 

Функція виведення коштів із балансу мобільного телефону на картку може бути корисною у таких ситуаціях:

  • абонент знаходиться за кордоном;
  • необхідно терміново здійснити оплату або зробити покупку у режимі онлайн, а суми грошей на картці недостатньо;
  • на мобільному рахунку накопичилася пристойна сума коштів, яка у рази вища, ніж необхідна для оплати зв'язку;
  • терміново знадобилася готівка.

Для проведення процедури знадобиться:

  • активна SIM-картка Київстар;
  • позитивний баланс на телефоні;
  • номер картки банку, куди потрібно зарахувати гроші.

Задаючись питанням, чи можна із київстара переказати гроші на картку, важливо просто знати ключові умови переказу фінансових коштів і дотримуватись простих інструкцій.  

Умови переказу грошей із мобільного гаманця на картку

Дана можливість реалізована для абонентів Київстар по передплаченому зв'язку. 

Мінімальна сума виведення становить 50 грн. Після проведення операції залишок грошей на балансі має бути у плюсі ​​або не менше 0 грн.

Гранична сума одноразового переказу із телефону на картку банку становить 3000 грн. Для інших категорій оплат граничний ліміт переказу становить 1200 грн.

Загальна сума платежів, доступних для здійснення із мобільного рахунку, включаючи суму комісії, становить 6000 грн. на місяць.

За надання цього сервісу Київстар стягує комісію у розмірі 6% (із 1 липня 2021 року) від загальної суми переказу грошей на картку банку.

Щоб знати, як вивести гроші із київстару на картку, необхідно ретельно вивчити умови процесу та не перевищувати зазначених лімітів.

Способи виведення фінансів

Існує, як мінімум 3 робочих способи переказу грошей із рахунку мобільного оператора на картку банку. Розберемо нюанси кожного із них докладніше. 

Знімаємо гроші через SMS

Вивести кошти вийде також за допомогою відправки звичайного смс. При цьому не доведеться встановлювати на телефон якесь додаткове програмне забезпечення або додаток. Достатньо надіслати повідомлення на номер 889, вказавши замість тексту повідомлення код послуги 93535, потім поставити пробіл, ввести повний номер банківської картки (16 цифр), знову пробіл та суму грошей. Оплата за відправку смс здійснюється згідно із тарифним планом абонента.

Виводимо через сервіс «Смарт-Гроші»

Даний спосіб виводу має на увазі наявність у абонента доступу до Інтернету. Але саме його користувачі застосовують найчастіше.

Щоб зрозуміти, як перевести у готівку гроші із київстара за допомогою сервісу «Смарт-Гроші» потрібно спочатку активувати продукт. Для цього потрібно із мобільного гаманця провести витрати, платіж на суму 40 грн. Після цього сервіс автоматично підключиться протягом 2 днів.

Поповнення картки банку через сервіс «Смарт-Гроші» проводиться так:

  1. Перейти на офіційний сайт money.kyivstar.ua.
  2. Вибрати опцію Переказ на банківську картку.
  3. Із запропонованого переліку банків (Ощадбанк, ПриватБанк та інші) вибрати відповідний варіант.
  4. Ввести номер картки, суму переказу грошей.
  5. Ввести номер Київстар, із якого потрібно списати кошти.  
  6. Вказати код підтвердження, який прийде у вигляді повідомлення.

При здійсненні операції відразу відображається комісія, яка буде утримана. Зарахування грошей на картку відбувається від кількох хвилин до 48 годин.  


Через мобільний додаток

Ще один робочий варіант, як зняти гроші із мобільного рахунку київстар,це завантажити на свій гаджет і запустити програму «Смарт-Гроші». Завантажити його вийде безкоштовно через Google Play (для андроїда) або App Store (айфон). 

Далі порядок дій наступний:

  1. Авторизація за номером телефону. Придумати та ввести пароль входу.
  2. Натиснути кнопку Переказ грошей на банківську картку.
  3. Ввести номер картки та суму грошей.
  4. Ввести смс із кодом підтвердження.

Терміни зарахування коливаються від кількох хвилин до 48 годин.

Мобільний додаток зручний тим, що можна один раз створити шаблон і не вводити дані щоразу заново.  

Висновок

Можливість переведення у готівку коштів із рахунку мобільного оператора Київстар – це відмінний вид сервісу абонентів, який дозволяє віддалено проводити оплати, покупки, знімати гроші із банківської картки. Всі способи виведення зручні та прості, здійснюються всього за кілька кліків. Така послуга – чудовий варіант підвищення лояльності клієнтів до мобільного провайдера Київстар.

Foto @benzoix

Як переказати гроші із Київстар на карту
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити