Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

25.12.2023

Moneyveo: огляд, умови, відгуки

Moneyveo – це мікрофінансова організація (МФО), яка надає мікрокредити громадянам України, які досягли повноліття. Перевагами цієї фінансової системи є: надійність (наявність ліцензії на надання кредитних послуг), оперативність (можливість отримати миттєвий кредит на картку банку) та зручність процедури (оформлення позики в режимі он-лайн).

Умови кредитування

У рамках стандартної програми мікрокредитування (режим Smart) компанія Манівео видає кредити на суму від 500 до 27 000 грн. на картку банку, строком від 1 до 20 днів. Є також акційний режим Trend, в рамках якого можна оформити позику від 1000 до 29 000 грн. терміном від 2 до 6 міс., але під вищу відсоткову ставку.
Основні вимоги до позичальника:

  • вік від 18 років;
  • паспорт та ІПН;
  • мобільний телефон;
  • наявність картки банку.

Цей продукт стане чудовим рішенням, якщо вам терміново потрібні гроші в борг на найвигідніших умовах (без застави та поручителів).

Переваги кредитування від Манівео:

  • надійність (наявність сертифікатів безпеки) – персональні дані клієнтів захищені надійним ПЗ (PCI DSS lev.1 стандарт безпеки платіжних карток);
  • оперативність (можливість отримати миттєвий кредит на картку банку) – час обробки заявки на Манівео кредит – 2 хвилини;
  • зручність процедури (оформлення позики в режимі онлайн, простота одержання грошей, мінімум документів та вимог) – кредит Moneyveo є загальнодоступним, а процедура оформлення заявки та одержання грошей проста.

Єдиним недоліком вважатимуться обмежений максимальний термін погашення при першому зверненні до МФО (до 20 днів). Втім, надалі МФО передбачає продовження терміну дії кредитного договору.

Процентна ставка за позикою

Кредитна компанія Moneyveo пропонує кілька варіантів, як оформити кредит на картку банку.
Найбільш популярними є:

  • кредит Smart під 0,01% – сумою 500-27 000 грн. та строком 1-20 днів;
  • кредит Trend під 0,4% – сумою 1000-29000 грн. та строком 2-6 міс.

Постійні клієнти Moneyveo знають, що компанія часто проводить різноманітні акції. У тому числі можна отримати цінний подарунок чи гарну знижку у рамках програми лояльності.

Як взяти позику в МФО Манівео?

Завдяки сучасним технологіям та налагодженій процедурі оформлення можна подати заявку на отримання кредиту від Moneyveo в режимі онлайн, а гроші отримати в той же день - швидко і зручно.
Процедура оформлення:

  • вибір суми та терміну погашення – скористатися калькулятором на головній сторінці;
  • подача заявки – натиснути кнопку «Оформити кредит» та заповнити заявку (вказати особисті дані, адресу проживання, соціальну інформацію та дані про працевлаштування);
  • підтвердження особи – за допомогою BankID НБУ, ПриватБанк чи інших запропонованих способів верифікації даних;
  • надання даних про банківську картку – введення реквізитів, необхідні токенізації картки.

Якщо заявку схвалено, вам надішлють кредитний договір в електронному вигляді. Слід ознайомитись із його змістом, після чого – підписати документ одноразовим ідентифікатором. Далі кредитні кошти надійдуть на картку банку (зазвичай миттєво).

Moneyveo: вхід до особистого кабінету

В Манівео особистий кабінет необхідний для зручності користування послугами МФО та безпеки персональних даних позичальника. Це чудовий спосіб контролювати свій статус клієнта, а також можливість оформити пролонгацію (продовження кредитного договору).
Пролонгувати дію кредитного договору можна:

  • у телефонному режимі;
  • через термінали самообслуговування
  • але найзручніше - в Особистому кабінеті.

Для цього слід сплатити відсотки за кредитом, нараховані на даний момент, після чого вибрати відповідну опцію. Послуга є безкоштовною, але термін продовження при цьому не може перевищувати 30 днів.

Контакти

Офіційний сайт - https://moneyveo.ua/uk/
01015, м. Київ, вулиця Лейпцизька, будинок 15 Б, перший поверх.
Служба підтримки:

  • 0800 21 9393;
  • Для дзвінків із-за кордону: +38 044 593 77 93.

Контакт-центр працює:

  • з 09:00 до 21:00 (без вихідних).

Врегулювання проблемної заборгованості:

  • з понеділка до п'ятниці з 9:00 до 19:00;
  • субота з 10:00 до 18:00, неділя та святкові дні вихідні.

Що робити у разі відмови?

Якщо вам відмовили у наданні кредиту, слід проаналізувати ситуацію. Причиною може бути невідповідність персональних даних та реквізитів банківської картки. Також МФО не видає позики раніше засудженим особам.

Як погасити кредит?

Вносити місячний платіж можна готівкою (платіжні термінали, каса банку) або безготівкою (найшвидший спосіб – на сайті МФО через особистий кабінет, або у розділі «Повернути кредит», а також використовуючи сервіси онлайн платежів та інтернет-банкінг).

Чи можливе дострокове погашення?

Компанія Манівео дозволяє позичальнику достроково сплатити весь борг, не стягуючи за це додаткової оплати.

Moneyveo: огляд, умови, відгуки
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити