0 800 753 000 ПН-СБ: 9:00-18:00; НД: вихідний

01.08.2024

Де взяти кредит вночі в Україні?

Питання може здатися смішним, але реалії такі, що необхідність оформити кредит може виникнути у будь-який час доби, а результат – не терпіти зволікань. Якщо ви прийшли з роботи пізно ввечері з розумінням, що вам терміново потрібні гроші в борг, єдина можливість отримати бажане – оформити онлайн кредит уночі. Розглянемо в даному матеріалі, що необхідно для оформлення нічної позики та як це здійснити з погляду процедури.

Які організації видають кредит навіть уночі?

У більшості випадків позику вночі можна отримати тільки в онлайн режимі. Отже, банки та ломбарди, що надають позички в офісі, не зможуть вам допомогти у нетрудовий час доби. Є лише одна категорія кредиторів, які видають кредити цілодобово.

Якщо вам потрібно оформити кредит уночі без відмови, зробити це терміново і до настання ранку отримати у своє розпорядження позикові кошти, таку можливість надають мікрофінансові організації (МФО).

Також зазначимо, що у великих містах є так звані онлайн-ломбарди та кредитні спільноти, які працюють у нічний час. Правда, для оформлення угоди вам доведеться їхати в офіс посеред ночі.

Що потрібне для оформлення?

На сьогодні мікропозика – найдоступніша з усіх видів кредитування в Україні. Розглянемо основні принципи мікрокредитування та умови, які МФО висувають своїм клієнтам, які бажають оформити кредит онлайн уночі без відвідування офісу кредитора.

Що потрібно для оформлення мікропозики:

  • українське громадянство;
  • вік від 18 до 65 років;
  • наявність паспорта та ІПН;
  • наявність картки банку (банк має бути резидентом);
  • відсутність процедури банкрутства у кредитній історії.

Онлайн оформлення відбувається на сайті МФО. Все, що потрібно позичальнику, це стабільний інтернет, готовність надати особисті дані та реквізити банківської картки для верифікації. В принципі, більше нічого.

Як отримати нічний кредит без відмови?

Розглядаючи питання з погляду оформлення, зауважимо, що нічні позики на карту нічим не відрізняються від денних, як би комічно це не прозвучало. Онлайн процедура оформлення у різних МФО може відрізнятись між собою, але всередині однієї кредитної організації вона одна для всіх.

Не секрет, що термін «нічний кредит онлайн» – це таке рекламне кліше. Насправді це той самий фінансовий продукт під назвою мікрокредит. Він має інші синоніми – позика на картку банку, гроші до зарплати, кредит без відмови тощо.

Процедура оформлення дуже проста. Вона зводиться до вибору умов кредитування (на сервісі є онлайн калькулятор), реєстрації нового користувача (створення Особистого кабінету), оформлення заявки (заповнення анкети) та відправлення її на розгляд. Все це зазвичай займає не більше 30 хвилин.

Умови оформлення кредиту вночі

На прикладі компанії FinX, перерахуємо всі основні умови для отримання позики в нічний час доби, також детальніше розглянемо процедуру оформлення мікрокредиту. Отже, на що може розраховувати позичальник, подаючи заявку на отримання кредиту вночі?

Основні умови:

  • можна отримати кредит у розмірі від 1000 до 40 000 грн.;
  • термін від 5 до 12 міс. (з можливістю пролонгації);
  • погашення стандартне помісячне;
  • без довідок про доходи;
  • без перевірки кредитної історії.

Потрібна термінова позика вночі без відмови? Процедура оформлення не триватиме багато часу. Покроково це виглядає так:

  • спочатку – реєстрація на сервісі (потрібно вказати в анкеті особисті дані + скористатися службою BankID для синхронізації персональних даних);
  • далі – вибір суми та періодичності платежів (онлайн калькулятор);
  • в кінці – надсилання даних на перевірку (працює автоматичний скоринг).

Останній пункт – дочекатись відповіді (вам передзвонять). Крім того, в Особистому кабінеті з'явиться кредитна угода, яку потрібно підписати онлайн.

Де взяти кредит вночі в Україні?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.882,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити