0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

18.07.2024

Кредит без верифікації картки

Онлайн кредити сьогодні – справжній тренд. Більшість позичальників задоволені умовами, які пропонують МФО у рамках програми мікрокредитування. Адже мікропозика – це мінімум вимог до клієнта та майже гарантоване отримання позикових коштів. Головною умовою, яку висувають мікрофінансові організації, є наявність банківської картки. У цьому зустрічаються особливо консервативні клієнти, які прагнуть отримати кредит без верифікації картки. Розглянемо в даному матеріалі, чи це можливо.

Що таке верифікація картки?

Верифікація банківської картки – це перевірка належності платіжного інструменту заявника. З погляду онлайн кредитування, це один із головних інструментів підтвердження особистості позичальника у прив'язці до його банківських реквізитів.

Кредит без підтвердження картки практикується нечасто. Більш того, якщо кредитор виявить невідповідність даних, це може трактуватися як спроба шахрайства (оформлення позики на чужий пластиковий носій без відома його власника).

УВАГА! Карти без верифікації і ті, хто несанкціонованим чином намагаються оформити за їх допомогою онлайн кредит, ризикують потрапити до «чорного списку» бюро кредитних історій.

Як відбувається перевірка?

Перш ніж розбиратися, чи можна отримати позику на карту без верифікації, слід розглянути процедуру перевірки. Вона досить проста та вимагає від користувача мінімальної участі.

Перевірка відбувається у 3 кроки:

  • під час оформлення заявки на отримання кредиту претендент вводить реквізити своєї пластикової картки;
  • система верифікації повинна заблокувати незначну суму на платіжному інструменті, після чого на мобільний телефон позичальника буде надіслано код перевірки (його потрібно ввести у відповідне поле, підтвердивши правомірність операції);
  • якщо все «ок», система автоматично розблокує кошти на рахунку, після чого пластиковий носій вважається верифікованим.

Крім перевірки того, чи належить картка заявнику, система перевіряє її актуальність (термін). Слід уважно поставитися до цього питання, оскільки позику на карту без підтвердження особистості оформити непросто, а помилка з необережності може призвести до додаткових проблем.

Чи можливо отримати кредит без верифікації картки в Україні?

Якщо йдеться про класичні онлайн кредити, відразу зазначимо – отримати дистанційно (без відвідування офісу кредитної компанії) онлайн позику без верифікації картки в більшості випадків неможливо. Але це цілком реально здійснити, якщо МФО передбачає офлайн оформлення. Розглянемо трохи нижче кілька варіантів, як це зробити.

Умови отримання позики без підтвердження картки

Якщо оформлення позики на сайті МФО вас не влаштовує, і ви погоджуєтесь на отримання кредиту тільки в режимі очного знайомства з кредитором, на ринку присутні мікрофінансові компанії, які надають кредити МФО без верифікації. Але такі позики видаються лише готівкою.

Умови при цьому аналогічні звичайним онлайн-мікрокредитам (за винятком зазначення реквізитів пластикового носія):

  • при собі потрібно мати паспорт та ІПН;
  • позичальник має бути повнолітнім громадянином України без судимостей.

В іншому процедура не відрізняється від оформлення через інтернет, за тим лише винятком, що замість вас це зробить менеджер в офісі кредитної компанії.

У яких організаціях надають кредит без перевірки картки?

Як було зазначено, кредит онлайн без верифікації картки не надається кредитними установами. При цьому оформити позику в режимі онлайн є цілком реальним, після чого можна буде отримати гроші в офісі МФО.

І все-таки ми б не радили нехтувати сучасними технологіями та зручністю. Адже верифікація платіжного інструменту – абсолютно безпечна з погляду конфіденційності операція.

На нашому сайті ви можете подати заявку із зазначенням реквізитів пластикової картки. Платіжний інструмент буде верифікований і надалі ви зможете отримати позикові кошти одразу після підписання кредитного договору. Вся процедура займе не більше півгодини.

Кредит без верифікації картки
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.882,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити