0 800 753 000 ПН-СБ: 9:00-18:00; НД: вихідний

26.07.2024

Як дізнатися рішення щодо кредиту онлайн через інтернет?

На загальну радість, сучасна процедура кредитування значно відрізняється від того, що було в 2000-х і навіть ще в 2010-х роках. Сьогодні вже немає потреби бігати по відділеннях банків, чекати три дні рішення кредитного комітету, при цьому бути в повному невіданні щодо результату запиту. Дізнатися, що заявка на кредит схвалена, можна навіть без дзвінка менеджера. Просто подивитися онлайн в особистому кабінеті через 10 хвилин після відправки заявки.

Які фактори впливають на онлайн-рішення по кредиту в Україні?

Якщо говорити про онлайн кредит, тут діє прискорена процедура розгляду заявки і прийняття рішення щодо видачі кредиту. На відміну від банку, МФО не перевіряє позичальника так ретельно.

На що дивляться мікрофінансові організації:

  • документи, що підтверджують особу позичальника – паспорт і ІПН повинні бути актуальними і містити достовірні дані про позичальника;
  • реквізити банківської картки – під час перевірки через сервіс BankID повинна бути підтверджена приналежність пластикового носія позичальнику;
  • кредитоспроможність заявника з точки зору юриспруденції – перевіряється вік (повинно виповнитися 18 років) і громадянство (тільки українське).

Скільки розглядається заявка на кредит залежить від кількості об'єктів перевірки, а також від технічних та організаційних особливостей верифікаційного процесу. Якщо перевірку здійснює менеджер, це може тривати трохи більше часу, ніж, наприклад, при автоматичному скорингу.

Що таке автоматичний скоринг? Це програмний бот (робот), який згідно з закладеними в нього програмними функціями обробляє отримані дані та оцінює об'єкт перевірки, яким виступає позичальник, приймаючи рішення про надання або ненадання позики.

Скільки часу розглядається заявка на кредит?

Поговоримо про те, як довго розглядають заявку на кредит. Все залежить від кредитної установи, а саме від організаційних особливостей розгляду заявки та технічної реалізації цієї процедури.

Якщо ви вперше звертаєтеся до МФО, звичайно процедура «знайомства» і подальшого розгляду заявки займе більше часу, ніж при повторному кредитуванні. Вам знадобляться умовні півгодини на оформлення заявки, після чого вона розглядатиметься 5-10 хвилин, залежно від типу скорингу та ступеня завантаження сервісу.

Скільки часу схвалюють кредит при повторному зверненні? Якщо ви раніше вже брали позику в даному МФО, вам не потрібно буде заново вводити дані про себе, хіба що у разі будь-яких змін. Якщо інформація, вказана під час першої реєстрації, актуальна – час розгляду нової заявки отримання кредиту займе хвилин 5, не більше.

Після оформлення вам надішлють кредитний договір в електронній формі, який слід підписати аналогом електронно-цифрового підпису. Також, за бажанням, можна підписати договір в офісі кредитора.

FinX схвалює 9 із 10 запитів користувачів

Кредитна компанія FinX відома високим відгуком на запит клієнта про отримання онлайн кредиту на картку банку. Ми вдосконалили систему оформлення мікрокредиту та довели процедуру прийняття рішення до автоматизму.

Серед загальновизнаних переваг FinX:

  • зручне онлайн оформлення;
  • швидкість розгляду запиту – не більше 5 хвилин;
  • схвалення понад 90% заявок.

Справді, FinX надає кредити в середньому 9 із 10 запитів. Причина – висока лояльність та низькі вимоги. До того ж процедура відбувається дуже оперативно завдяки системі автоматичного скорингу.

Все, що потрібно від позичальника:

  • особисті документи (паспорт та ІПН);
  • вік 18-65 років;
  • наявність картки банку.

Також важливою умовою є відсутність у позичальника проблем із законом. Якщо ви відповідаєте цим нечисленним вимогам, з ймовірністю 100% ви отримаєте те, заради чого звернулися до нас. Як розглядають заявку на кредит у компанії FinX можна переглянути тут.

Як дізнатися рішення щодо кредиту онлайн через інтернет?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.882,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити