Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

21.04.2024

Де взяти кредит менш як за 1 годину?

Нехай вас це не дивує, але сьогодні майже кожен може оформити кредит та отримати позикові кошти менш ніж за одну годину. Інтернет та сучасні веб-технології забезпечують автоматизацію всіх кроків реєстраційного процесу (внесення даних → подання заявки → ухвалення рішення). У результаті немає нічого неймовірного в тому, що можна отримати кредит за годину. Розглянемо в даному матеріалі як це краще зробити і від чого залежить швидкість оформлення позики.

Що таке онлайн кредит за годину?

Позика за годину – синонім мікрокредиту. Під цим терміном також мають на увазі й інші добре знайомі маркетингові найменування - швидку споживчу позику, гроші до зарплати, онлайн кредит на картку банку і т.д.

Мікрокредит – це нецільовий кредит у сумі до 50 тис. грн. та строком до 12 міс., що надається МФО (мікрофінансовими організаціями) у рамках програми мікрокредитування.

Ключова особливість цієї послуги полягає в тому, що її можна оформити в режимі он-лайн (на сайті кредитора). Це мінімізує будь-які складнощі, значно спрощує та прискорює всю процедуру.

Крім того, мікропозика є найдоступнішою на ринку кредитування. Якщо вам потрібний швидкий кредит без перевірки платоспроможності та кредитної історії, без поручителів та застави, а також без збирання безлічі документів – ви знайшли те, що вам потрібно.

Чи можна отримати кредит за 1 годину?

У житті іноді виникають непередбачені ситуації, коли доводиться брати гроші в борг. Іноді позикові кошти потрібні, як то кажуть, на вчора. У зв'язку з цим багатьох турбує питання, чи реально отримати гроші за 1 годину?

Якщо при оформленні позики ваші пріоритети – максимальна оперативність та гарантія результату, слід обирати кредит від МФО. Звертатися до банку немає жодного сенсу. Банківські фінустанови не практикують принципів швидкого онлайн оформлення, віддаючи перевагу консервативним підходам з ретельною оцінкою клієнта.

Де кредитують менше ніж за 1 годину?

На відміну від банків, мікрофінансові організації (МФО) пішли шляхом спрощення процедури видачі кредитів. Сьогодні не проблема подати заявку на отримання позички та отримати гроші протягом 1 години або навіть швидше.

Багато МФО надають позикові кошти відразу після погодження (тобто після підписання електронного договору, без особистого контакту), що значно прискорює процедуру (хоча, слід сказати, такий підхід створює деякі можливості для шахраїв).

На яких умовах видають кредит за годину?

Все, що потрібно для оформлення мікрокредиту – це українське громадянство, вік від 18 до 65 років, відсутність судимостей та наявність банківської картки (обслуговуваної банком-резидентом української фін. системи).

Що збільшує шанси отримати кредит?

Незважаючи на те, що мікрокредит і так вважається загальнодоступною послугою, є фактори, що додатково підвищують шанси на отримання швидкої позики. Серед них – ідеальна кредитна історія, відсутність будь-яких боргів, наявність постійних джерел доходу тощо.

Кому точно не дадуть кредиту?

Як відомо, МФО надають позики навіть клієнтам із поганою кредитною історією. Але це не означає, що позику може отримати взагалі будь-хто. Якщо позичальник загрузнув у боргах, допускав регулярні прострочення, не платить комунальні – з високою ймовірністю йому відмовлять навіть у мікропозиці. Тим більше, якщо клієнт має судимість – це гарантована відмова.

Як вибрати МФО для кредиту за годину на картку онлайн?

Вибираючи кредитну компанію, слід відштовхуватися від таких факторів, як – максимальна сума при першому кредитуванні (у більшості МФО вона обмежена), відсоток за користування послугою, можливість пролонгації договору, а також уважно читаємо негативні відгуки в інтернеті.

Як отримати кредит за годину на картку онлайн?

Для оформлення послуги «гроші в борг за годину» слід перейти на сайт МФО, де в рамках процедури мікрокредитування можна оформити (а в деяких випадках – відразу отримати) кредит із зарахуванням позикових коштів на картку банку.

«‎Підводні камені» про які повинен знати позичальник

Щоб не потрапити до рук шахраїв, дотримуйтесь 3 основних правил ведення фінансових операцій у середовищі інтернет.

По-перше, вибирайте тільки відомі МФО з хорошими відгуками та широким географічним покриттям. По-друге, уважно читайте договір (ел. документ має ту саму юридичну силу, що й паперовий аналог).

Ну і по-третє, звертайте увагу на формат надання онлайн кредиту. На довіру заслуговують кредитні компанії, які перевіряють клієнта хоча б у телефонному режимі. Ще надійніше, якщо МФО видає позику лише після очного знайомства.

Кредит менше ніж за 1 годину у FinX

Шукайте, де взяти кредит за годину? Компанія FinX готова надати таку можливість. У нас ви можете оформити та отримати гроші на картку банку у найкращих традиціях МФО.

Ми постаралися створити таку процедуру оформлення позики, при якій дотримувався би баланс між швидкістю і зручністю отримання грошей з одного боку, і безпекою процедури – з іншого.

Процедура дуже проста. Якщо потрібні гроші у борг:

  • скористайтеся онлайн калькулятором, оберіть умови кредитування (суму та періодичність погашення);
  • далі вам потрібно зареєструвати користувача на нашому сайті (внести дані про себе + вказати реквізити картки банку);
  • подати заявку на отримання позички (прийняти дзвінок від менеджера, який допоможе обрати оптимальний кредитний продукт).

Більше інформації за посиланням. Якщо ви досвідчений користувач, процедура оформлення триватиме не більше 20 хвилин. Одразу після підписання ел. договору можна отримати позикові кошти на картку банку. Тобто навіть менше, ніж за годину.

Де взяти кредит менш як за 1 годину?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити