Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

25.03.2020

Чим зайняти себе на карантині?

Карантин – час нових можливостей

Всі ми потроху починаємо звикати до нових умов життя. Кажуть, що світ вже не буде таким як раніше. Можливо, так воно і станеться. Але чим зайняти себе на карантині? Маємо для вас ТОР 5 порад від FinX як з користю провести на карантині:

  • Починати день з руханки, на яку раніше ну ніяк не вистачало часу.

Знайдіть для себе відеотренування та тренера, які вам до вподоби. Можете навіть влаштувати онлайн-тренування з друзями.

  • Розберіть «завали» у гардеробних шафах.

Настав час очистити простір для нового. Приділіть день для цього дійства. Викидайте все, чого не торкалися ваші руки останній рік. Частину речей завжди можна передати тим, хто цього потребує. Ту ж саму процедуру можна провести на балконі та інших місцях відповідального зберігання всього під назвою «Колись знадобиться»

  • Наведіть лад в аптечці.

Перегляньте, що є у вашій аптечці, позбудьтеся всіх препаратів, в яких терміни зберігання закінчилися, бо вони не те, що не допоможуть, а й можуть нашкодити. Одночасно складіть список препаратів першої необхідності та замовте онлайн.

  • Почніть вивчати мову, пройдіть он-лайн курси з тем, що вас цікавлять

Зараз, як ніколи, унікальна можливість безкоштовно пройти навчання з будь-яких дисциплін та напрямків. Пошукайте необхідну та цікаву саме для вас он-лайн програму навчання. Багато онлайн-майданчиків відкрили безкоштовний доступ до своїх навчальних курсів.

  • Проведіть час з рідними весело

Пограйте у настільні ігри, крокодила, помалюйте разом зі своїми дітьми, почитайте разом книжки, допожіть дітям навчатися дистанційно та виконувати домашні завдання.

Чим зайняти себе на карантині?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити