Увійти Погашення
ONLINE

0 800 753 000 ПН-ПТ: 9:00-18:00; СБ-НД: вихідний

28.01.2024

Де точно дадуть кредит з поганою кредитною історією в Україні?

У пошуку джерела кредитних коштів багато позичальників змушені відштовхуватися як від своїх побажань, так й від примх ринку. Серед таких – проблематичність отримати гроші у борг без офіційного працевлаштування, а також необхідність кришталево чистої кредитної історії (КІ). У результаті все частіше можна побачити питання в соцмережах, як оформити позику без довідки про доходи і де точно дадуть кредит із поганою кредитною історією на картку банку.

Як відбувається перевірка кредитної історії?

Кредитну історію перевіряють усі – не лише банки, а й мікрофінансові організації та інші фінансові установи. Питання в тому, наскільки ця інформація важлива для кредитора.

Для банку перевірка КІ має визначальне значення в оцінці позичальника. З цією метою банківський фахівець робить запит на сайті бюро кредитних історій (БКІ), отримує відповідь і на підставі цих даних приймається рішення.

МФО не роблять запитів на вибірку КІ без нагальної потреби. До крайніх можна віднести лише перегляд умов кредиту (при надходженні від позичальника заявки про пролонгацію або реструктуризацію боргу).

Чи дадуть банки кредит людям з поганою кредитною історією?

Ні, банки не надають кредити клієнтам із поганою кредитною історією. Якісь винятки можуть бути з боку маловідомих фін. установ. У переважній більшості відомі банки відмовляють навіть своїм постійним клієнтам, якщо їхній кредитний статус погіршився. Або видають позики на дуже незначні суми і на не найвигідніших умовах. У будь-якому випадку банк – це не та установа, де точно дадуть кредит із простроченнями.

У яких організаціях можна намагатись брати кредит?

Окрім банків, кредити в Україні видають МФО, кредитні спільноти та ломбарди. Існують різні кредитні компанії. Деякі з них надають позики клієнтам із поганим статусом, деякі – ні. Якщо йдеться про невелику суму на короткий термін, ломбард відпадає як варіант. Залишається МФО.

Якщо вас цікавить питання, де точно дадуть позику без перевірки платоспроможності та кредитної історії, це МФО. Більше того, навіть за не найкращого рейтингу платника можна розраховувати на перший кредит під пільгові 0,01% на день, що вже стало візитною карткою мікрокредитування.

Які вимоги МФО при видачі кредиту?

Мікрофінансові організації відомі своїм лояльним ставленням до кожного, хто бажає отримати гроші в борг. Більшість МФО пропонує послугу оформлення мікрокредиту на найвигідніших умовах.

Що потрібне для отримання кредиту?

Кожна кредитна компанія висуває умови надання позики. Але здебільшого вони зводяться до таких вимог.

Для оформлення мікрокредиту потрібно:

  • вік від 18 до 65 років;
  • українське громадянство;
  • наявність паспорта та ІПН;
  • наявність картки банку.

Жодних довідок про доходи, поручителів, застав та перших внесків. Так, МФО не враховує кредитну історію своїх клієнтів. Це найкраща відповідь на питання, де точно дадуть позику онлайн без відмови та зволікань.

Як визначитися із кредитором?

Вибираючи, де точно дадуть кредит онлайн, слід звернути увагу на найважливіші моменти щодо надання кредиту.

Серед критеріїв:

  • ліміти за сумами та строками погашення для новачків;
  • зручність процедури оформлення;
  • вимоги та необхідні документи;
  • методи погашення.

Найкраще, якщо гроші видаються не одразу після схвалення онлайн, а в офісі компанії після очного знайомства та підписання договору. Це говорить про надійність МФО (оскільки виключає махінації з персональними даними).

На які терміни видається кредит?

Різні кредитні установи пропонують різні умови кредитування, зокрема це стосується терміну дії кредитного договору. Банки можуть видавати великі позики на тривалий період (до 5 років та довше). Як правило, МФО надають позички терміном повернення до 90-365 днів (іноді до 6 міс.)

Як покращити кредитну історію?

Кредитний рейтинг позичальника безпосередньо залежить від його порядності та відповідальності у виконанні своїх зобов'язань щодо повернення боргу. Виправити погану кредитну історію можна лише природним шляхом (з кожним новим, виплаченим у строк і без прострочень кредитом, КІ покращуватиметься).

Де точно дадуть кредит з поганою кредитною історією в Україні?
До списку новин
Написати
в компанію
Напишіть нам, будемо раді відповісти на будь-які ваші питання

відміна
закрити
FinX
Ваші мрії - наші гроші.

Виберіть потрібну суму

Кількість платежів

Платіж по кредиту

грн

Плата за кредит*

Реальна процентна ставка складає від 2.126,00% річних до 648.844,00% річних розрахована з припущення, що позичальник своєчасно та в повному обсязі виконає умови кредитного договору.

грн
До сплати
грн
Дата повернення
Цей віджет не є кредитним калькулятором у розумінні постанови правління НБУ від 05.10.2021 №100 та відображає умови кредитних продуктів Мікрокредит та Споживчий. Повну інформацію про загальні умови кредитування дивись тут , персональні - в договорі.

Ми відправили на Ваш телефон смс з кодом підтвердження заявки

Дякуємо за відправлення заявки!

Ми розглянемо її якнайшвидше і зв'яжемося з вами

закрити
Вибачте, ми не можемо видати Вам кредит

Спробуйте звернутися пізніше.

закрити